Spectrometru portabil MetalScan 'A'

Spectrometru portabil MetalScan 'A'

Spectrometre portabile Seria MetalScan 'A'

  • Spectrometre portabile usor de utilizat pentru analize pe teren
  • Analizeaza cantitativ, semi-cantitativ; identifica materialele dupa o compozitie data
  • Este robust,de inalta performanta si simplu de utilizat
  • Disponibil cu arc DC in aer, scanteie in argon, sau ambele tipuri de excitare .
  • Disponibil cu determinarea carbonului pentru a sorta otelurile inoxidabile de otelurile cu continut scazut de carbon
  • Software bazat pe Windows XP
  • Ecran tactil color, imprimanta interna

MetalScan 'A' este o serie de analizoare portabile de metale proiectata pentru a oferi niveluri selectabile de performanta analitica pe teren, intr-un pachet usor de folosit. Ca si alte produse ARUN , seriile MetalScan 'A' utilizeaza arii de senzori CCD avansati pentru o flexibilitate extrema.

Ambele versiuni pot fi furnizate pentru utilizare monobaza sau multibaza, cu calibrari standard sau speciale folosind aceeasi platforma hardware.

MetalScan ASSORT foloseste excitare cu arc in aer pentru a identifica tipul de material sau pentru o  identificare pozitiva a unui  material in functie de o compozitie data ( functia PMI) Analizeaza de asemenea  semi-cantitativ toate tipurile de metale. Restandardizarea nu este necesara si nu sunt necesare probe de restandardizare. Suprafata probei nu trebuie pregatita. Poate analiza pe suprafata oxidata sau rugoasa .Este disponibila o gama larga de calibrari in toate bazele  uzuale. Pentru diferentierea dintre clasele de otel inoxidabil 316 si 316L este necesar ASCERT.

MetalScan ASCERT are amble tipuri de excitatie incluse, pentru a putea functiona in mod analitic semi-cantitativ,fara argon sau fara a pregati proba sau, alternativ, in mod cantitativ in atmosfera de argon si cu pregatirea probei pentru analiza. Dureaza doar cateva minutesa schimbati de pe un mod pe altul. Este necesara o suprafata curata si probe pentru restandardizare periodica. O gama larga de calibrarii standard este disponibila pentru toate bazele uzuale de metale.

Ambele modele pot fi monobaza (Fe,Cu, Al, Mg, Zn, Co, Ti, Pb,etc.) sau multibaza

O gama completa de accesorii inclusiv carucioare, baterii si adaptoare pentru probe mici este disponibila pentru seria MetalScan 'A'.

ARUN TECHNOLOGY Arun Metalscan A