SPECTROMETRE de emisie optica pentru identificarea, sortarea, certificarea compozitiei chimice a materialelor metalice

MELT SRL este dristibuitor exclusiv ARUN Technology in România

ARUN Technology - Anglia, producatorul spectrometrelor comercializate de MELT SRL este parte a grupului Solartron Analytical.

Solartron Analytical este o companie engleza producatoare de instrumentatie si software in domeniul electrochimiei, electronicii, stocarii de energie, coroziunii, etc.

Arun Tehnology fabrica din 1980 spectrometre de laborator si portabile utilizabile in domeniul:

1. turnatoriilor de feroase si/sau neferoase,
2. analizei materialelor de receptie,
3. reciclarii materialelor, etc.

Din 1999 Arun este reprezentat in România de MELT SRL. Societatea MELT SRL este certificata in conformitate cu ISO 9001:2000 de catre ALL CERT SYSTEMS Net pentru managementul calitatii serviciilor de asistenta tehnica - service spectrometre si este autorizata de producator pentru instalari, calibrari si service in garantie si post garantie.

Achizitionarea unui spectrometru presupune un important efort financiar si in consecinta o evaluare tehnica a raportului performante instrument / necesitati beneficiar este strict necesara. De aceea pentru a va asigura ca spectrometrul corespunde aplicatiei dvs. va facem in continuare o scurta prezentare a tipurilor de spectrometre de emisie optica cu descarcare in scanteie / arc